X
top

Speciale gelegenheden

Speciale gelegenheden

speciale-gelegenheden-afb1

Op jouw grote dag moet alles kloppen. Jij als stralend middelpunt, zonder zorgen, met familie en vrienden om je heen, op een geweldige locatie. En natuurlijk met een onvergetelijk optreden om naar uit te kijken.

Jan Vayne creëert met zijn virtuoze pianospel een unieke ervaring voor jou en je gasten. Door zijn ongekende veelzijdigheid en jarenlange ervaring sluit hij zijn arrangement naadloos aan op jouw wensen. Bespreek bijvoorbeeld samen een romantisch arrangement van jullie favoriete muziek, of kies voor vrijheid en improvisatie.

Onvergetelijk

Voor de concertpianist bestaan er geen muzikale grenzen. Of je nu een haarfijne uitvoering van Mozart of Bach wil, of een medley van moderne pop-, rock- of jazzmuziek. Jan mengt genres, maakt onverwachte combinaties en vermaakt de aanwezigen met creatieve ingevingen. Op de achtergrond als je dat wil, of juist in intensief contact met de gasten. Zo ontstaat een compleet uniek optreden, dat je grote dag nog onvergetelijker maakt. 

Jan Vayne op jouw bruiloft? 

Ben jij op zoek naar een onvergetelijk pianoconcert op jouw bruiloft? We kijken graag wat de mogelijkheden zijn. Neem contact op.

speciale-gelegenheden-afb2

Contact    Wil jij genieten van een uniek concert of optreden bij jou thuis of op locatie?
    Deel jouw wensen en ontdek de mogelijkheden.

    Tel: +31 6 54738313
    E-mail: info@janvayne.nl

    SOCIALS