X
top

Samenwerking met sprekers

Samenwerking met sprekers

sprekers-afb1

Lezingen en presentaties

Als spreker wil je jouw publiek raken. Je wil inspireren, informeren en vermaken met onverdeelde aandacht. Jan Vayne helpt jou de juiste snaar te raken, met muzikale begeleiding bij lezingen en presentaties. 

Met muziek haal je namelijk meer uit woorden. Het stimuleert andere delen van het brein en prikkelt de verbeelding, waardoor jouw boodschap beter overkomt. Een dromerige melodie neemt je publiek mee in jouw gedachten. Spannende klanken maken je woorden intenser en een vrolijke noot of een goed getimede stilte maakt jouw grap een stuk effectiever.

Veelzijdigheid

Door de veelzijdigheid van Jan Vayne zijn de mogelijkheden oneindig. Kies voor een nauwe samenwerking tussen inhoud en muziek of kies voor vrijheid met veel ruimte voor improvisatie. Hoe spontaan of geregisseerd het ook is, er ontstaat een interessante samenwerking tussen muziek en taal. En dat maakt jouw lezing of presentatie ontzettend boeiend en een unieke ervaring voor de aanwezigen.  

Jouw lezing versterken met muziek? 

Wil jij de kracht van muziek benutten voor jouw lezing of presentatie? Of wil je weten wat Jan voor jou kan betekenen. Neem dan contact op.

Contact    Wil jij genieten van een uniek concert of optreden bij jou thuis of op locatie?
    Deel jouw wensen en ontdek de mogelijkheden.

    Tel: +31 6 54738313
    E-mail: info@janvayne.nl

    SOCIALS