X
top

Huisconcerten

Huisconcerten

huisconcerten-afb1

Pianomuziek wordt bijna niet mooier dan in een knusse ambiance, met een klein select gezelschap. Met sfeervolle huiskamerconcerten speelt Jan Vayne alleen voor jou en je naasten. Bij jou thuis, of op zijn eigen prachtige locatie. 

Huisconcert

Met een huisconcert geniet je met jouw favoriete mensen van een privéoptreden. Verander jouw vertrouwde omgeving in een concertzaal, gevuld met jouw favoriete muziek. Bespreek van tevoren een muzikaal arrangement of kies voor een interactief improvisatieconcert. Hierbij bepaal je ter plekke wat Jan speelt, creëer je precies de sfeer die je wil, of daag je hem uit om onmogelijke muziekstukken te combineren. Je huis zal nooit meer hetzelfde voelen.

Concert op privélocatie

Middenin de historische binnenstad van Zwolle vind je een romantisch pand. Wie naar binnen kijkt ziet een ruimte met een warme rustieke uitstraling. Met twee schitterende vleugels, een bar, loungebanken en een keuken die van alle gemakken is voorzien. Deze sfeervolle ruimte kan worden gehuurd voor kleinschalige privéoptredens. Zo kun je vertrouwen op een professionele omgeving en kun je volledig ontspannen genieten van jouw favoriete muziek. 

Wil jij een knus huisconcert?  

Wil jij genieten van een intiem concert bij jou thuis of op locatie? Deel jouw wensen en ontdek de mogelijkheden. 

Contact    Wil jij genieten van een uniek concert of optreden bij jou thuis of op locatie?
    Deel jouw wensen en ontdek de mogelijkheden.

    Tel: +31 6 54738313
    E-mail: info@janvayne.nl

    SOCIALS