X
top

Concerten

Concerten

concerten-afbeelding1

Jan Vayne neemt je mee in een meeslepende reis door de klassieke muziek tijdens zijn indrukwekkende soloconcerten. Dat leidt tot pure, sfeervolle concerten die klassieke muziek toegankelijk maken voor een groot publiek. 

Klassieke concerten  

Met zijn klassieke concerten geeft Jan Vayne een creatieve eigen invulling aan het werk van de grote componisten. De pianovirtuoos geeft zijn eigen draai aan Bach, Rachmaninov, Händel of Mozart, waardoor zelfs de luisteraar zonder enige kennis van klassieke muziek wordt geroerd door de klanken. 

Classical crossovers

Goede muziek kent geen genre, tijd of stijl. De essentie van muziek is het raken van mensen, in welke vorm dan ook. Met classical crossoverconcerten combineert Jan Vayne klassieke en populaire muziek. Hij neemt je mee door eeuwen, landen en muziekgenres. Met zijn onbegrensde techniek en talent voor improvisatie ontstaat ongehoorde, onverwachte en volstrekt unieke muziek.

Samenwerking

Muziek die ter plekke ontstaat, muzikanten die het maximale uit elkaar halen. Door gezamenlijke optredens met andere artiesten ontstaan vaak bijzondere momenten. Jan Vayne werkt graag samen met andere muzikanten voor een onvergetelijk concert. Of het nu gaat om een orkest, andere klassiek geschoolde artiesten of popmuzikanten. Door zijn veelzijdigheid vindt hij met iedere muzikant de juiste verbinding. 

Concert van Jan Vayne boeken?

Ben jij op zoek naar een sfeervol concert en ben je benieuwd wat Jan Vayne kan betekenen? Neem contact op met onze organisatie.

concerten-afbeelding2

Contact    Wil jij genieten van een uniek concert of optreden bij jou thuis of op locatie?
    Deel jouw wensen en ontdek de mogelijkheden.

    Tel: +31 6 54738313
    E-mail: info@janvayne.nl

    SOCIALS